Gezellige en sfeervolle avondwandeling met unieke inkijkjes bij bedrijven

Door de Lichtenvoordse straten, dwars door gebouwen, met vertier en vermaak langs de route. De opbrengst van de twee Nightwalk Oost Gelre gaat volledig naar het goede doel.

Bij een Nightwalk - zoals we die ook op vrijdag 22 september in Lichtenvoorde gaan beleven - maak je een leuke , gezellige en verrassende wandeling van circa zeven kilometer.  Daarbij loop je na het invallen van de duisternis door de verlichte straten van Lichtenvoorde, maar doorkruis je ook verschillende gebouwen en wandel je dwars door bedrijfspanden. Onderweg word je op verschillende plekken verrast met muziek, leuke acts en presentaties.

20.00 uur start
Vanaf 19.00 uur kun je je melden bij de startlocatie die we spoedig bekend maken. Na betaling of controle van je voorinschrijving ontvang je een lampje dat je tijdens de tocht zal vergezellen. Om 19.30 uur beginnen we met een warming-up. Vervolgens start om 20.00 uur de wandeling. Halverwege de Nightwalk is er een pauzeplek waar je een consumptie ontvangt en is er gelegenheid voor een sanitaire stop.

 Wandelen in je eigen tempo
Je loopt de Nightwalk in je eigen tempo.  Onderweg zorgen begeleiders en verkeersgeleiders dat de wandeling goed en veilig verloopt. Om uiterlijk 23.30 uur zijn alle wandelaars terug bij de startlocatie, waar het gezelligheid troef is en er volop gelegenheid is voor een lekker drankje. Op het eind van de avond zal de opbrengst van de tweede Nightwalk Oost Gelre bekend worden gemaakt. De eerste editie - in september 2022 gehouden in Groenlo - leverde het prachtige bedrag op van 10.250 euro.

Wandel dwars door prachtige Lichtenvoordse bedrijven 
Tijdens de wandeling doorkruisen we tal van bijzondere locaties en bedrijven. Op dit moment zijn we bezig met het maken van de afspraken met oganisaties en ondernemers. Zodra de afspraken definitief zijn, presenteren we de deelnemende bedrijven hier.

Wandel dwars door  bedrijven

De Nightwalk voert je door de straten van Lichtenvoorde richting het industrieterrein waar je dwars door verschillende gebouwen en bedrijven loopt.

Voor jong en ouder

Iedereen mag meelopen. Jong en oud! Je bepaalt helemaal zelf het tempo waarin je wandelt. Gezelligheid staat voorop!

Steun het goede doel

De opbrengst gaat volledig naar het goede doel. In het voorjaar maken we het goede doel van dit jaar bekend.

De organisatie

De Nightwalk Oost Gelre wordt georganiseerd door Stichting Activiteiten Lionsclub Groenlo-Slingelanden.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder