Organisatie

Lionsclub Groenlo-Slingelanden

Geld inzamelen om goede doelen te steunen

De Nightwalk Oost Gelre wordt georganiseerd door de Stichting Activiteiten Lionsclub Groenlo-Slingelanden (KvK-nummer  09124030) van de Lionsclub Groenlo-Slingelanden. Wij zijn een zogenoemde serviceclub, die activiteiten organiseert waarmee geld wordt ingezameld om goede doelen te steunen. De leden zijn afkomstig uit de gemeenten Oost Gelre en Berkelland.

Je kent onze goede doelen-acties vast wel!
Bekende activiteiten die we (mede) organieerden waren - naast de Nightwalk van vorig jaar in Groenlo - het Normaal-concert op het voormalige Grolsch-terrein, de Eagles-Beatles-tribute, Woodstock, de Matthäus Passion en de Haringparty voor de Huntington-stichting. 

Wandel dwars door  bedrijven

De Nightwalk voert je door de straten van Lichtenvoorde richting industrieterreinen De Kamp en Lindebrook, waar je dwars door maar liefst 24 bedrijfsgebouwen loopt.

Een evenement voor jong en oud

Iedereen mag meelopen met de Nightwalk Oost Gelre. Jong en oud! Je bepaalt helemaal zelf het tempo waarin je wandelt. Gezelligheid staat voorop!

Steun het goede doel

De opbrengst gaat volledig naar goede doelen. Voor deze editie zijn dat De Zonnebloem en de muziekverenigingen die de Nightwalk extra kleur geven.

Lionsclub  organiseert

De Nightwalk Oost Gelre wordt georganiseerd door Stichting Activiteiten Lionsclub Groenlo-Slingelanden. 

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder