Antwoorden op veelgestelde vragen

Ontvang ik na aanmelding een bevestigingsmail?
Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je een bevestigingsmail op het mailadres dat je hebt opgegeven. Zorg er dus voor dat je het juiste mailadres invoert. Zie je de mail niet in je postvak verschijnen? Kijk dan even in je spambox. Staat hij daar ook niet, stuur dan een mailtje naar info@nightwalkoostgelre.nl

 Ik heb geen startbewijs ontvangen. Wat moet ik doen?
Na je aanmelding en betaling ontvang je een bevestigingsmail. Vervolgens krijg je op het mailadres dat je hebt opgegeven het startbewijs. Heb je die niet gehad? Kijk dan even in je spambox. Zit het startbewijs daar ook niet in, stuur dan een mailtje naar info@nightwalkoostgelre.nl en we zorgen dat je hem alsnog krijgt.

 Hoe zit het met eigen risico?
Deelname aan de Nightwalk Oost Gelre is geheel voor eigen risico.

 Hoe kan ik de organisatie herkennen als ik vragen heb?
De organisatie draagt reflecterende veiligheidshesjes met daarop het logo van Lionsclub Groenlo-Slingelanden. Heb je een vraag? Spreek ze gerust aan.

 Wat als ik toch niet kan deelnemen?
Het is ontzettend jammer als je de Nightwalk moet missen. Het is helaas niet mogelijk om je inschrijfgeld te retourneren. Wellicht kun je iemand anders blij maken met je startbewijs.

 Waar is de start?
We starten bij de Oude Calixtus aan de Mattelierstraat in Groenlo en het plein voor de kerk. In de kerk toon je je inschrijving en ontvang je een lampje om je tijdens de tocht te vergezellen.

 Kan ik parkeren bij de Oude Calixtus?
Handigste is om te voet of met de fiets te komen. Moet je met de auto komen, dan kun je deze parkeren op één van de parkeerplaatsen in de omgeving. Bij de Oude Calixtus zelf is geen parkeergegelegenheid.

 Is er een fietsenstalling?
Rechts van de Oude Calixtus, naast het oude pand van Juwelier Simons, hebben we de fietsenstalling ingericht. De stalling is niet bewaakt. Het plaatsen van fietsen is geheel voor eigen risico.

 Ik wil op de avond zelf nog een startbewijs kopen. Kan dat?
Natuurlijk, dat kan. Een ticket kost dan wel 12,50 euro. Je kunt contant betalen (liefst gepast) en ook pinnen.

 Kan iemand anders starten op mijn startbewijs?
Geen probleem. Het startbewijs is overdraagbaar.

 Kan ik vooraf een kop koffie of glaasje fris krijgen?
Bij de startlocatie is horeca aanwezig. Hier worden allerhande warme en koude dranken verkocht. Je kunt betalen met consumptiemunten die hier ook verkrijgbaar zijn (s.v.p. betalen met de pin).

 Hoe lang is de route?
De route meet in totaal 9.200 meter.

 Mogen minderjarigen ook meelopen?
Natuurlijk! De Nightwalk Oost Gelre is voor iedereen, er is geen minimumleeftijd.

 Mag de hond meewandelen?
Helaas niet. We lopen door bedrijven, niet overal zijn huisdieren welkom.

 Kan ik de route inkorten?
Helaas niet.

 Is er EHBO?
Er staan EHBO-ers paraat staan mocht het nodig zijn. Ze hebben alle benodigde hulpmiddelen bij zich en beschikken ook over een AED. Meld je in geval van problemen bij één van de begeleiders, herkenbaar aan het veiligheidshesje en het Lions-logo op de rug.

 Kan ik onderweg ergens naar het toilet?
Halverwege de route is de pauze. Daar is ook gelegenheid om gebruik te maken van een toiletvoorziening. Vriendelijk verzoek om niet bij de bedrijven die je bezoekt naar het toilet te gaan.

 Mogen we als groep de Nightwalk lopen?
Natuurlijk, hoe meer zielen hoe meer vreugd.

 Is er een pauzeplek?
Ongeveer halverwege is de pauzeplek. Hier ontvang je een consumptie en is er gelegenheid om naar het toilet te gaan.

 Worden er foto’s en video-opnames gemaakt?
Tijdens de Nightwalk Oost Gelre worden er foto’s en video-opnames gemaakt bij de start en finish en op meerdere plekken langs het parcours. Na afloop van het evenement delen we de foto’s en de video-opnames natuurlijk.

 Hoe laat moet ik binnen zijn?
We zien graag dat je om uiterlijk 23.30 uur weer terug bij de startlocatie bent. Zorg dat je voor de veeg blijft.

 Wanneer wordt de opbrengst bekendgemaakt?
Op de avond zelf, na de wandeling, maken we de opbrengst van de tweede Nightwalk Oost Gelre bekend. Het is natuurlijk leuk om hierbij aanwezig te zijn en te horen en zien hoeveel we samen voor het goede doel bij elkaar hebben gewandeld.

 Na de Nightwalk kunnen we nog even gezellig napraten?
Natuurlijk, graag zelfs! Bij de startlocatie wordt lekkere muziekgedraaid en kun je aan de bar allerhande drankjes krijgen. Betalen kan met munten die daar ook te koop zijn.

 Wat doe ik met munten die ik overhoud?
Houd je onverhoopt munten over, dan kun je die inwisselen. Maar je mag ze ook in de emmer doen bij de uitgang. Die opbrengst gaat ook naar het goede doel!

 

Wandel dwars door  bedrijven

De Nightwalk voert je door de straten van Lichtenvoorde richting het industrieterrein waar je dwars door verschillende gebouwen en bedrijven loopt.

Voor jong en ouder

Iedereen mag meelopen. Jong en oud! Je bepaalt helemaal zelf het tempo waarin je wandelt. Gezelligheid staat voorop!

Steun het goede doel

De opbrengst gaat volledig naar het goede doel. In het voorjaar maken we het goede doel van dit jaar bekend.

De organisatie

De Nightwalk Oost Gelre wordt georganiseerd door Stichting Activiteiten Lionsclub Groenlo-Slingelanden.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder