Antwoorden op veelgestelde vragen

Ontvang ik na aanmelding een bevestigingsmail?
Nadat je je hebt ingeschreven en betaald, ontvang je een mail met daarin de ticket(s). Zorg er dus voor dat je het juiste mailadres invoert. Zie je de mail niet in je postvak verschijnen? Kijk dan even in je spambox. Staat hij daar ook niet, stuur dan een mailtje naar info@nightwalkoostgelre.nl

 Ik heb geen startbewijs ontvangen. Wat moet ik doen?
Na je aanmelding en betaling ontvang je een bevestigingsmail. Vervolgens krijg je op het mailadres dat je hebt opgegeven het startbewijs. Heb je die niet gehad? Kijk dan even in je spambox. Zit het startbewijs daar ook niet in, stuur dan een mailtje naar info@nightwalkoostgelre.nl en we zorgen dat je hem alsnog krijgt.

Moet ik de tickets uitprinten?
Uitprinten kan, maar je kunt de tickets ook op je telefoon opslaan en bij het startbureau laten zien. 

 Hoe zit het met eigen risico?
Deelname aan de Nightwalk Oost Gelre is geheel voor eigen risico. Zie ook ons reglement.

 Hoe kan ik de organisatie herkennen als ik vragen heb?
De organisatie draagt reflecterende veiligheidshesjes met daarop het logo van Lionsclub Groenlo-Slingelanden. Spreek ons gerust aan als je vragen hebt

 Wat als ik  door toch niet mee kan wandelen?
Het is ontzettend jammer als je de Nightwalk moet missen. Het is helaas niet mogelijk om je inschrijfgeld te retourneren. Wellicht kun je iemand anders blij maken met je startbewijs.

 Waar is de start?
We starten vanaf het terrein van State of Art aan de Nieuwe Maat in Lichtenvoorde. Bij de ingang van het terrein toon je je inschrijving - zorg dat je deze bij de hand hebt - en ontvang je het lampje dat je tijdens de tocht zal vergezellen.

 Kan ik parkeren bij State of Art?
Handigste is om te voet of met de fiets te komen. Moet je met de auto komen, dan parkeer dan op één van de parkeerplaatsen in de omgeving. Bij State of Art zelf is geen parkeergegelegenheid.

 Is er een fietsenstalling?
In de directe nabijheid van State of Art hebben we de fietsenstalling ingericht. De stalling is niet bewaakt. Het plaatsen van fietsen is geheel voor eigen risico.

 Ik wil op de avond zelf nog een startbewijs kopen. Kan dat?
Natuurlijk, dat kan. Een ticket kost dan wel 12,50 euro. Je kunt contant betalen (liefst gepast) maar ook pinnen. 

 Ik kan de 22e september onverhoopt toch niet. Kan iemand anders starten op mijn startbewijs?
Geen probleem. Het startbewijs is overdraagbaar.

 Kan ik vooraf een consumptie krijgen?
Bij de startlocatie staat een horecawagen van De Timp. Hier worden allerhande warme en koude dranken verkocht.

Kan ik ook later dan 20.00 uur starten?
Dat kan niet. De essentie van een Nightwalk is dat we om 20.00 uur starten en in een lang lint op weg gaan. Dus zorg dat je op tijd bent.

 Hoe lang is de route?
De route is in totaal zo'n 10 kilometer.

 Kan ik de route inkorten?
Helaas niet. Inkorten betekent bovendien dat je niet alle moois van deze wandeling ziet en beleeft. Dat is natuurlijk jammer.

 Mogen minderjarigen ook meelopen?
Natuurlijk! De Nightwalk Oost Gelre is voor iedereen, er is geen minimumleeftijd.

Kan ik de Nightwalk ook rijden met een scootmobiel of rolstoel?
Het is erg vervelend om te moeten melden, maar dat gaat helaas niet lukken. De essentie van de Nightwalk Oost Gelre is dat we dwars door bedrijven lopen. Daar komen we smalle deuropeningen, drempels, verhogingen en trapjes tegen die niet met een rolstoel of scootmobiel te 'nemen'  zijn. 

 Mag de hond meewandelen?
Helaas niet. We lopen door bedrijven, zijn daar te gast. Bij het merendeel van de bedrijven zijn huisdieren niet welkom.

 Voor het geval dat: is er EHBO?
Er staan EHBO-ers paraat mocht het nodig zijn. Ze hebben alle benodigde hulpmiddelen bij zich en beschikken ook over een AED. Meld je in geval van problemen bij één van de begeleiders, herkenbaar aan het veiligheidshesje en het Lions-logo op de rug.

 Kan ik ergens naar het toilet?
Bij start- en finishlocatie State of Art staat een toiletwagen van Harmat. Ongeveer halverwege de route - bij pauzeplek EventBar - kun je ook naar het toilet. Bij de bedrijven die we bezoeken is helaas geen toiletbezoek mogelijk.

 Mogen we als groep de Nightwalk lopen?
Natuurlijk, hoe meer zielen hoe meer vreugd.

 Is er een pauzeplek?
Ongeveer halverwege de Nightwalk bij EventBar hebben we de pauzeplek. ingericht. Hier ontvang je een consumptie en is er gelegenheid om naar het toilet te gaan.

 Worden er foto’s en video-opnames gemaakt?
Tijdens de Nightwalk Oost Gelre worden er foto’s en video-opnames gemaakt bij de start en finish en op meerdere plekken langs het parcours. Na afloop van het evenement delen we de foto’s en de video-opnames natuurlijk.

Is er een reglement of zijn er algemene voorwaarden voor de deelnemers?
Jazeker. Je vindt hier ons huishoudelijk reglement. Goed om te weten is dat we ook een privacyreglement hebben. Dat vind je hier.

 Hoe laat moet ik binnen zijn?
We zien graag dat je om uiterlijk 23.30 uur weer terug bij de startlocatie State of Art bent. Zorg dat je voor de veeg blijft.

 Wanneer wordt de opbrengst bekend gemaakt?
Op de avond zelf, na de wandeling, maken we de opbrengst van de tweede Nightwalk Oost Gelre bekend. Het is leuk en gezellig om hierbij aanwezig te zijn en te horen en zien hoeveel we samen voor het goede doel bij elkaar hebben gewandeld.

 Na de Nightwalk kunnen we nog even gezellig napraten?
Natuurlijk, graag zelfs! Bij de startlocatie wordt lekkere muziek gedraaid en kun je - in de wagen van De Timp - drankjes en hapjes krijgen.

Wandel dwars door  bedrijven

De Nightwalk voert je door de straten van Lichtenvoorde richting industrieterreinen De Kamp en Lindebrook, waar je dwars door maar liefst 24 bedrijfsgebouwen loopt.

Een evenement voor jong en oud

Iedereen mag meelopen met de Nightwalk Oost Gelre. Jong en oud! Je bepaalt helemaal zelf het tempo waarin je wandelt. Gezelligheid staat voorop!

Steun het goede doel

De opbrengst gaat volledig naar goede doelen. Voor deze editie zijn dat De Zonnebloem en de muziekverenigingen die de Nightwalk extra kleur geven.

Lionsclub  organiseert

De Nightwalk Oost Gelre wordt georganiseerd door Stichting Activiteiten Lionsclub Groenlo-Slingelanden. 

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder