Bij de Nightwalk Oost Gelre, zoals die vrijdagavond 22 september aanstaande in Lichtenvoorde wordt georganiseerd, maken wandelaars vanaf de start- en finishlocatie State of Art een verrassende wandeling van circa acht kilometer door de straten van Lichtenvoorde, over de industrieterreinen en dwars door bedrijven. Onderweg worden ze op verschillende plekken verrast met muziek, zang en leuke acts.

Bekijk hieronder de video van de eerste Nightwalk terug die de Lionsclub Groenlo-Slingelanden in september 2022 in Groenlo organiseerde en waaraan ruim 1.000 wandelaars deelnamen. Tientallen Grolse bedrijven openden hun deuren en lieten de wandelaars dwars door de bedrijfspanden en over het bedrijfsterrein lopen. De deelnemende ondernemers waren na afloop bijzonder tevreden over de aandacht voor hun bedrijf.

Uw bedrijf onderdeel van de Nightwalk in Lichtenvoorde

Graag bieden we uw bedrijf de mogelijkheid om deel te nemen aan de Nightwalk Oost Gelre die op vrijdag 22 september in Lichtenvoorde wordt gehouden. Gezien de vele positieve reacties op de eerste editie en de bekendheid die het evenement inmiddels heeft, verwachten we vele honderden wandelaars. Zij maken op een verrassende manier kennis met uw bedrijf en leren uw producten kennen. Het is bovendien een unieke gelegenheid om mensen te attenderen op vacatures binnen uw bedrijf.

 Voor uw deelname aan de Nightwalk in Lichtenvoorde vragen we een vergoeding van 500 euro (excl. BTW). In ruil daarvoor doorkruisen zoals gezegd vele honderden bezoekers uw bedrijf en zorgen we ervoor dat uw onderneming voorafgaand en tijdens het evenement uitgebreid in de schijnwerper komt te staan: via deze website, onze socials en middels een groot spandoek bij de start. Daarnaast krijgt u tien deelnamekaarten à tien euro voor de Nightwalk en nodigen we u met twee personen van harte uit voor de afsluiting in de showroom van State of Art. Ten overvloede: met uw bijdrage steunt u ook direct de lokale goede doelen die aan de Nightwalk zijn verbonden en die komende tijd bekend worden gemaakt.

Vragen? Stel ze ons!

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over het evenement? Mail naar info@nightwalkoostgelre.nl of neem telefonisch contact op met een van onze commissieleden.  

 Organisatie Nightwalk Oost Gelre 

Albert Jan Boer         (06 20 43 88 36)          Dennis Rondeel          (06 25 00 00 83)
Harrie Hoitink            (06 51 02 44 73)           Koen Knufing               (06 27 28 69 44)
Maarten Reimes      (06 22 95 59 84)          Peter Gunnewijk         (06 21 56 29 72)
Sjaak Jansen              (06 38 93 01 06)         Theo Helmers               (06 51 48 67 20)        
Wout Steentjes       (06 53 22 48 69)

Wandel dwars door  bedrijven

De Nightwalk voert je door de straten van Lichtenvoorde richting industrieterreinen De Kamp en Lindebrook, waar je dwars door maar liefst 24 bedrijfsgebouwen loopt.

Een evenement voor jong en oud

Iedereen mag meelopen met de Nightwalk Oost Gelre. Jong en oud! Je bepaalt helemaal zelf het tempo waarin je wandelt. Gezelligheid staat voorop!

Steun het goede doel

De opbrengst gaat volledig naar goede doelen. Voor deze editie zijn dat De Zonnebloem en de muziekverenigingen die de Nightwalk extra kleur geven.

Lionsclub  organiseert

De Nightwalk Oost Gelre wordt georganiseerd door Stichting Activiteiten Lionsclub Groenlo-Slingelanden. 

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder