Direct inschrijven

Wandel mee voor het goede doel

De eerste Achterhoekse Nightwalk wordt gehouden op vrijdag 16 september aanstaande in Groenlo. De inloop is vanaf 19.00 uur. Om 19.30 uur starten we met een warming up. Om 20.00 uur start de wandeling over circa negen kilometer. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel Stichting SMOOG.

Voorinschrijving
Wandel je mee? In de voorinschrijving kost een startbewijs 7,50 euro per persoon. Je kunt je gelijk inschrijven en je inschrijving betalen. Je kunt uiteraard voor meerdere personen startbewijzen kopen. Enkele dagen na ontvangst van je betaling ontvang je het startbewijs/de startbewijzen op het mailadres dat je hebt opgegeven.

Startbewijs aan de kassa kopen
Je kunt de 16e september 's avonds ook een startbewijs kopen aan de kassa. Dan betaal je 10,00 euro per persoon.

TIP: Omdat we een maximum aantal deelnemers hebben, is het verstandig om je nu al in te schrijven. Dan ben je verzekerd van deelname!

Wandel dwars door  bedrijven

De Nightwalk voert je door de straten van Lichtenvoorde richting industrieterreinen De Kamp en Lindebrook, waar je dwars door maar liefst 24 bedrijfsgebouwen loopt.

Een evenement voor jong en oud

Iedereen mag meelopen met de Nightwalk Oost Gelre. Jong en oud! Je bepaalt helemaal zelf het tempo waarin je wandelt. Gezelligheid staat voorop!

Steun het goede doel

De opbrengst gaat volledig naar goede doelen. Voor deze editie zijn dat De Zonnebloem en de muziekverenigingen die de Nightwalk extra kleur geven.

Lionsclub  organiseert

De Nightwalk Oost Gelre wordt georganiseerd door Stichting Activiteiten Lionsclub Groenlo-Slingelanden. 

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder