Een verrassende kennismaking met Veld Koeltechniek

12 september 2022

De naam Veld Koeltechniek klinkt je vast en zeker bekend in de oren. Maar wat gebeurt er achter de muren van dit indrukwekkende bedrijfspand allemaal? Tijdens de Nightwalk laten de mannen en vrouwen van Veld het je allemaal zien!

Veld Koeltechniek is een topspeler in de koeltechnische markt in Nederland. Het bedrijf heeft ruim 200 medewerkers en bestaat al ruim 60 jaar. Veld importeert, modificeert, ontwikkelt, installeert en levert koel- en vriesoplossingen voor onder andere groothandelaren, koeltechnische installatiebedrijven, grootkeukenspecialisten, supermarktorganisaties, de voedingsmiddelenindustrie, koel- en vrieshuizen en logistieke dienstverleners. Met duurzame oplossingen op gebied van koeltechniek zorgt Veld  ervoor dat klimaatdoelen kunnen worden gehaald. 

De Nightwalk voert je door de verschillende afdelingen van het bedrijf en laat je zien waar Veld in uitblinkt en hoe de servicegerichte instelling van het bedrijf tot stand komt.

Veld Koeltechniek is één van de vele bedrijven die je als wandelaar van de Nightwalk bezoekt.

deel dit bericht:    

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder