Oude Calixtus decor voor start en finish Nightwalk Oost Gelre

4 september 2022

De start en finish van de eerste Achterhoekse Nightwalk die op vrijdagavond 16 september wordt gehouden in Groenlo vinden plaats vanaf de Oude Calixtus aan de Mattelierstraat. 

Deelnemers aan de Nightwalk - die dwars door gebouwen en bedrijfspanden voert - kunnen zich vanaf 19.00 uur melden bij de kassa die voor de kerk is geplaatst. Hier wordt het startbewijs gecontroleerd en ontvangen deelnemers een speciaal lampje dat voor extra sfeer zal zorgen. Vervolgens is bij de aanwezige horeca koffie, thee of frisdrank verkrijgbaar.

Warming-up door PT Robin
Om 19.30 uur starten de professionals van PT Robin/Gym Achterhoek onder leiding van Robin Firing met de warming-up, waaraan iedereen mee kan doen. Om 20.00 uur wordt vervolgens het startschot voor de Nightwalk gegeven.

Volop gezelligheid na de Nightwalk
De finish van de Nightwalk Oost Gelre is ook bij de Oude Calixtus. Om uiterlijk 23.30 uur zijn alle wandelaars terug bij de Oude Calixtus, waar het inmiddels gezelligheid troef is. Terwijl de deelnemers genieten van een lekker drankje draait DJ DiscoKing zijn nummers. In de kerk zal op het eind van de avond ook de opbrengst van de eerste Nightwalk Oost Gelre bekend worden gemaakt.

deel dit bericht:    

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder