Pand state of art

Start en finish bij State of Art aan de Nieuwe Maat

10 augustus 2023

De Nightwalk Oost Gelre doorkruist vrijdag 22 september tal van bedrijven. Het eerste bedrijf waar we doorheen wandelen is dat van State of Art. Hier is tevens de start én finish.

Bij State of Art aan de Nieuwe Maat in Lichtenvoorde kun je je vanaf 19.00 uur melden. Kom je met de auto? In de omgeving is voldoende parkeergelegenheid. Fietsen kunnen in de speciaal hiervoor ingerichte vakken worden gestald. Volg de borden en je vindt ze vanzelf.

Deelnemers ontvangen lampje
Bij binnenkomst controleren we je voorinschrijving en krijg je het lampje dat je tijdens de tocht zal vergezellen. Heb je in de voorverkoop geen kaart gekocht? Dan kan bij de speciale kassa waar je contant of met pin kunt betalen. Het inschrijfgeld bedraagt aan de kassa 12,50 euro per persoon. In de voorverkoop betaal je 10,00 euro per persoon.

Gezamenlijke warming-up
Om 19.30 uur starten we met een gezamenlijke warming-up die wordt verzorgd door de instructeurs van Kei-Fit. Vervolgens start om 20.00 uur de wandeling.

Finishen bij State of Art
De Nightwalk eindigt weer bij State of Art. Rond de klok van elf uur maken we de opbrengst van de Nightwalk bekend en is er volop gelegenheid om gezellig na te praten onder het genot van een drankje.

Ben je van de partij maar heb je nog geen ticket(s) gekocht? Dat kan via deze link.

deel dit bericht:    

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

ga verder